Vakantiehuizen in Norg en omgeving

Vakantiehuizen Norg verhuurt vakantiehuizen in Norg en omgeving. Het dorp ligt centraal in de kop van Drenthe, in een prachtig natuurrijk gebied en dichtbij Assen en Groningen.

Vakantiehuis verhuren

Sinds begin 2016 hebben we de verhuur van vakantiehuizen in Norg van Marleen Burkunk overgenomen. Marleen deed dit in eerste instantie voor de VVV in Norg, maar na het sluiten van de VVV heeft ze dit zelf jarenlang gedaan via Vakantiehuizen Norg.

Het afgelopen jaar hebben we ervaring opgedaan met de verhuur, afspraken gemaakt met de verhuurders en vele boekingen mogen verzorgen.

De website is volledig vernieuwd, gemoderniseerd en mobiel vriendelijk gemaakt.

De huurders worden met enthousiasme onthaald en er wordt gezorgd voor een gedegen en correcte afhandeling. Communicatie naar alle betrokken partijen wordt hierbij tot in de puntjes verzorgd. We ontvangen vele positieve reacties van de eigenaren maar ook van de huurders.

Op dit moment verhuren we ruim 15 vakantiehuizen en staan open om meer vakantiehuizen in Norg en omgeving aan te gaan bieden.
Wellicht is uw huis hier ook geschikt voor.

Wilt u uw huis/vakantiehuis ook verhuren? Vraag naar de mogelijkheden. We bieden aan wat bij u past.

Eenvoudig een vakantiehuis boeken

Boek eenvoudig een vakantiewoning in Norg. Reserveren is simpel. Bekijk de woningen in het menukopje “Overzicht woningen“. Wanneer u een woning heeft gevonden, die aan uw wensen voldoet, dan kunt u deze woning reserveren door te klikken op “Direct reserveren”. U komt dan vervolgens terecht op de pagina waar de beschikbare data van de desbetreffende vakantiewoning in Norg staat vermeld. Selecteer de aankomstdatum en vertrekdatum, vul uw gegevens in en klik op Reserveren. Uw reservering komt dan direct bij ons binnen. U ontvangt gegarandeerd binnen één tot twee werkdagen een reactie m.b.t. uw reservering.

Beleef Norg

Het landschap rond Norg wordt gevormd door essen, beekdalen, bossen en heidevelden. Veel gebruiken van vroeger, zoals maaien, hooien en beweiden, worden hier nog steeds voortgezet. Op de essen wordt graan verbouwd. Tot het Norger Esdorpenlandschap horen onder andere het Norgerholt en het Tonckensbos.

Norg staat wijd en zijd bekend om zijn paardenmarkten. Ga er eens bij staan als het ‘handje klappen’ begint en wacht tot met een welgemeend ‘geluk’ de koop een feit is. Lees meer over de omgeving van Norg.

Vragen

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.